poslastica u ligi prvaka

Pellegrini protiv bivše ekipe: Real nije samo Ronaldo

Sport / Nogomet | 25. 04. 2016. u 19:22 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener Manchester Cityja Manuel Pellegrini je izjavio da je da je Cristiano Ronaldo vrhunski nogometaš, ali da se njegovi igrači za plasman u finale Lige prvaka moraju boriti protiv cijele ekipe Real Madrida.

Prvi put u klupskoj povijesti "građani" će sutra na svom terenu igrati prvi susret polufinala Lige prvaka protiv Real Madrida, a nakon današnjeg treninga trener Manchester Cityja Pellegrini je održao konferenciju za novinare na kojoj je istaknuo da je cilj svih u klubu da se bore za titulu.

"Navijačima mogu poručiti da će sutra na terenu zasigurno vidjeti tim koji igra za pobjedu. Moramo uživati u polufinalnom susretu jer to nije nešto što imamo priliku svake sezone. Igrači su svjesni te činjenice. Svi želimo ići dalje i igrati u finalu Lige prvaka", kazao je Pellegrini.

Naglasivši da je uvijek stremio da ima ekipu koja ulaže maksimalne napore na terenu, Pellegrini je kazao da igrači ne smiju podleći emocijama i ponoviti greške iz prethodne faze kada su protiv Barcelone u oba meča igrali sa igračem manje.

Na upit novinara da komentira igru i formu Realove zvijezde Ronalda, čileanski stručnjak Pellegrini je kazao da je Portugalac vrhunski igrač, ali da se njegov sastav mora pribojavati cijele Realove ekipe, a ne samo Ronalda.

Pellegrini je kazao da sutra protiv Real Madrida neće moći nastupiti Yaya Toure i Samir Nasri koji su ozlijeđeni tijekom ligaškog susreta protiv Stoke Cityja.

Inače, Pellegrini je 2009. preuzeo Real, no dobio je otkaz na kraju sezone nakon što je Real ostao bez ijednog naslova.
.

Kopirati
Drag cursor here to close