Široki Brijeg

Pecara uoči Hercegovačkog derbija prerasla u bolnicu

Sport / Nogomet | 03. 11. 2016. u 14:44 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Širokobriježani najavljuju da u Mostar Zrinjskom dolaze pružiti snažan otpor, no od velikih problema s kadrom ne mogu pobjeći.

Struku brine rovit kadar - za Hercegovački derbi upitan je nastup sedmorice igrača. 

“Trener Denis Ćorić na jučerašnjem treningu imao je samo četrnaestoricu igrača i dvojicu vratara. Među njima su bili i dvojica juniora, Toni Nikić i Mateo Marić, koji redovito treniraju s prvom momčadi, dok za juniorsku momčad igraju samo utakmice. Kako sada stvari stoje jednog od njih će trener morati u vatru gurnuti upravo u derbiju s vodećim HŠK Zrinjski Mostar”, ističu na Pecari. 

“Kako smo već obavijestili, u subotnjem derbiju pravo nastupa nemaju Ivan Baraban i Josip Barišić. Prvi je isključen u susretu protiv FK Željezničar, a Barišić je u istom susretu dobio treći žuti karton. Stefana Barića još uvijek muči prepona, pokušao je trenirati, ali ne ide.”

“Josip Ćorluka ima virozu, ne trenira od prošlog tjedna. Dino Ćorić osjeća bolove u listu. Luku Menala zateže aduktor zbog čega je morao biti zamijenjen i na derbiju protiv Željezničara, a Ivan Krstanović još uvijek ima problema s ozljedom glave. I na utakmici sa Slobodom i Željezničarom nastupio je sa zavojem na čelu”, dodaju u Širokom. 

Široki u subotnji derbi ulazi sa velikim problemima, ali i sa 14 bodova zaostatka u odnosu na Plemiće. 

Kopirati
Drag cursor here to close