Rođen u Mostaru, djevojka mu Kaya

Pavlović potpisao za Rijeku

Pavlović je poznat javnosti po vezi sa srpskom pjevačicom Kayom. Ona je zbog njega i ostavila svojeg supruga DJ-a Juniora Jacka, ali to nikada nije potvrđeno javnosti.
Sport / Nogomet | 22. 06. 2022. u 23:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rijeka je objavila da je potpisala ugovor s Mateom Pavlovićem, 32-godišnjim hrvatskim stoperom koji je u dosadašnjem dijelu karijere nastupao za nekoliko respektabilnih klubova (Werder Bremen, Ferencvaros, Angers, Amiens). Pavlović, 198 centimetara visoki stoper, po dolasku na Kvarner je poručio da je sretan i uzbuđen zbog potpisa za Rijeku, u koju je došao bez odštete.

Nedugo nakon njegovog predstavljanja po društvenim mrežama su počele kružiti fotografije s prošlosezonskog finala Kupa na kojima je vidljivo kako slavi trijumf Hajduka.

Za one koji ne znaju, Pavlović je rođen u Mostaru, ali je odrastao u Zagrebu, tačnije prvo se probio do kadeta Dinama, a onda je potpisao za Zagreb. Još 2013. godine je ostvario transfer težak 1,5 milijun eura prilikom prelaska u Werder.Te je iste godine dobio poziv Igora Štimca te bio na pripremama hrvatske reprezentacije, ali nije dobio priliku da debitira u dresu Vatrenih.

Nastupao je za mlade selekcije Hrvatske, ali i Bosne i Hercegovine jer je rođen u Mostaru. U Werderu se nije naigrao, pa je završio u Mađarskoj, Ferencvarošu na posudbi. Prije šest godine je potpisao za Angers, a onda je nastavio graditi karijeru u Amiensu. Odigrao je tri utakmice za kadetsku reprezentaciju BiH 2007. godine, kod Velimira Stojnića. U toj reprezentaciji su bili Haris Handžić, Anes Haurdić, Eldar Hasanović, Haris Dilaver, Damir Šovšić. U vrijeme dok je reprezentaciju BiH vodio Robert Prosinečki, pojavila se mogućnost da eventualno zaigra za reprezentaciju BiH, ali sve je ostalo na tome.

Pavlović je poznat javnosti po vezi sa srpskom pjevačicom Kayom. Ona je zbog njega i ostavila svojeg supruga DJ-a Juniora Jacka, ali to nikada nije potvrđeno javnosti. Tek se špekuliralo da su Kaya i Pavlović bili u vezi dok je Kaya još bila u braku, a nakon razvoda tu vezu više nisu skrivali.

Kopirati
Drag cursor here to close