NK Široki Brijeg

Pavić izvršio prozivku i održao prvi trening

Novi trener Širokog Brijega Boris Pavić izvršio je prozivku na kojoj su bila 24 igrača.
Sport / Nogomet | 11. 06. 2018. u 20:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novi šef stručnog stožera NK Široki Brijeg Boris Pavić u ponedjeljak poslijepodne izvršio je prozivku i održao prvi trening s momčadi na početku priprema za novu sezonu.

Prvom treningu u Trening kampu ''Musa-Karačić'' nazočili su sljedeći igrači: Luka Bilobrk, Krešimir Bandić, Martin Zlomislić, Josip Barišić, Toni Nikić, Slavko Bralić, Dino Ćorić, Ivan Milićević, Stipo Marković, Marko Perković, Josip Kvesić, Damir Zlomislić, Mateo Marić, Danijel Kožul, Luka Begonja, Bože Vukoja, Dejan Čabraja, Stipe Jurić, Dražen Bagarić, novopridošli krilni napadač Eliomar Correia Silva te juniori Domagoj Marušić, Josip Bešlić, Ilija Mašić i Luka Knežević.

Podsjećamo, u ponedjeljak prijepodne na Pecari je službeno predstavljen novi trener Širokog Brijega Boris Pavić koji je u više navrata naglasio kako mu je izuzetna čast što je izabran za novog trenera Širokog te da je njegov prethodnik i prijatelj Goran Sablić postavio visoke standarde.

S Pecare je ranije potvrđeno da je klub napustio Ivan Peko dok je u ponedjeljak rečeno da ''plavo-bijeli'' dres više neće nositi Josip Ćorić, Ivan Baraban i Stjepan Lončar. Također, upitan je ostanak i stopera Bernarda Matića i Slavka Bralića.

Kopirati
Drag cursor here to close