Razmišlja o odlasku

Partizan prošao, Stanojević razočaran

"Sramota kakva je atmosfera bila, ne znam hoću li da ostajem više, da li da ostajem i da se borim za titulu, kad ni ne zaslužujemo titulu. Ako dođeš da navijaš, navijaj za svoj voljeni klub," rekao je Stanojević.
Sport / Nogomet | 10. 12. 2021. u 09:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Beogradski Partizan nije uspio osvojiti prvo mjesto u svojoj skupini Konferencijske lige, ali je osigurao najmanje još dvije utakmice u Europi, u play offu. Ipak, kada se pogledaju momčadi i rezultati, Partizan nije briljirao. U posljednje četiri utakmice upisao je dva poraza (Gent, Flora), te je osvojio po bod u duelima kontra Genta i Anorthosis. U posljednjoj utakmici je odigrao 1:1 s Anorthosisom. Nakon utakmice u taboru Partizana nije bilo previše zadovoljstva.
Trener Aleksandar Stanojević bio je posebno razočaran, prije svega ponašanjem navijača.

"Onda se pitate zašto neki trener želi da ode… Nakon ovoga, ne znam da li da uopće ostajem, da li želim da radim u situaciji kad od početka osjećam neku negativnost. Što je potrebno, da se ulagujem navijačima, da ih hvalim, kad od prvog momenta kreće negativna atmosfera, kad se čeka svaka situacija da se kritiziraju četiri mlada igrača koji su počeli utakmicu. Izuzetno sam tužan i razočaran. Za mene je Partizan svetinja, ne interesira me ni tko je u upravi, ni tko je na vlasti," rekao je Stanojević i nastavio:

"Ako si Grobar, budi Grobar do kraja, navijaj za svoj klub, a ne da imaš neku negativnu energiju. Igrači i mi smo strašno razočarani. Ne znam da li zaslužujemo titulu, borimo se kao lavovi svaki dan, svaku utakmicu, svaki trening Urošević jedva hoda, ćopa, i igra, neće da izađe. Sramota kakva je atmosfera bila, ne znam hoću li da ostajem više, da li da ostajem i da se borim za titulu, kad ni ne zaslužujemo titulu. Ako dođeš da navijaš, navijaj za svoj voljeni klub," rekao je Stanojević.

Kopirati
Drag cursor here to close