Čelik na Pecari

Pandža: Zanima nas samo pobjeda, sve ostalo bio bi veliki kiks

Sport / Nogomet | 20. 11. 2016. u 10:54 I.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Širokog Brijega borbu za Ligu za prvaka nastavljaju današnjim domaćim susretom protiv slabašnog Čelika. Unatoč tome što im u goste stiže posljednjeplasirana momčad lige, na Pecari s velikim oprezom dočekuju današnji susret.

Širokobriježani su praktički cijelu reprezentativnu stanku posvetili pripremi za susret s Čelikom. S nova tri boda bi napravili veliki zamah ka Ligi za prvaka, dok bi ih eventualni kiks doveo u nezgodnu situaciju prije same završnice regularnog dijela natjecanja.

''Maksimalno smo spremni za gostovanje Čelika. Igramo pred svojim navijačima, očekujemo pobjedu i uvjeren sam kako ćemo ju ostvariti. Sve ostalo bio bi veliki kiks'', jasno je naglasio za Bljesak.info Boris Pandža, pouzdani branič Širokobriježana.

Širokobriježani bi se eventualnom pobjedom bodovno izjednačili sa Slobodom na diobi šestog i sedmog mjesta. Stoga bi im pobjeda u današnjem susretu mnogo značila za podizanje samopouzdanja uoči susreta s Krupom i Mladosti.

''Možemo uhvatiti Ligu za prvaka. Čeka nas teška borba do samog kraja, ali uvjeren sam kako ćemo se naći među šest najboljih momčadi u ligi'', poručuje Pandža.

U borbi za nova tri boda trener Denis Ćorić neće moći računati na Ivana Krstanovića, Luku Menala, Stefana Barića i Stjepana Lončara. Potonji zbog ozljede prednje lože već nekoliko susreta nije u kadru, kao i ofanzivni Barić, Menalo vuče ozljedu od derbija sa Zrinjskim, dok Krstanović ima suspenziju zbog kartona.

''S obzirom na kadar, svaki izostanak nam pravi probleme. Pogotovo u situaciji kada ne možemo računati na usluge prvog napadača. Sigurno je kako će nam nedostajati njihova pomoć, ali vjerujem kako i bez njih možemo uzeti važna tri boda u borbi za Ligu za prvaka'', naglasio je Panžda za Bljesak.info.

Utakmica na Pecari počinje u 16 sati uz izravan televizijski prijenos na BHT1.

Kopirati
Drag cursor here to close