Prvi favorit zadnji na ljestvici

Pamić: GOŠK može zaboraviti na Premijer ligu!

GOŠK je nakon lošeg starta u sezonu smijenio Vuleta Trivunovića, no novi trener Igor Pamić nije donio rezultatski napredak.
Sport / Nogomet | 22. 09. 2020. u 12:50 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U četiri utakmice pod vodstvom hrvatskog trenera GOŠK je osvojio samo jedan bod i nakon sedmog kola zadnji je na ljestvici.

 ''Moramo zaboraviti Premijer ligu! Momčad koja je poslije 7 kola na dnu ljestvice ne može se više bahatiti najavama. To ipak ne znači da se možda neće desiti čudo'', kaže za Dnevni list trener Igor Pamić koji je po dolasku bio uvjeren da će GOŠK na kraju prvi proći kroz cilj.

 Međutim ekipa je poslije sedam kola već u minusu od 12 bodova, a u ovakvoj ligi to se vrlo teško stiže, čak i ovako rano u sezoni.

 ''Od mog dolaska svaku sljedeću utakmicu smo odigrali bolje nego prethodnu, dobili smo igru, ali bodova nema. To nije bila momčad za Premijer ligu, ali očito ni ova nije. Fali nam zaista puno, a desila se rezultatska rupa iz koje je teško izaći. Sad se selekcija ponešto popravila, ali kad bih mogao doveo bih još dva igrača, po jednog u vezi i napadu. Trebamo širinu i uigranost. Sami se moramo čupati iz situacije u koju smo došli'', dodaje Pamić.

 Hrvatski trener smatra da njegova momčad nije imala dobro suđenje u nekim utakmicama.

 ''U posljednje dvije utakmice nismo imali ravnopravan tretman što vidim kao lagani problem. Mi prvenstveno moramo ispravljati svoje greške i biti jako fokusirani na sebe. Ali predugo poznajem nogomet, ovi suci su dobri, znaju suditi i tako su odradili posao u prve dvije utakmice. Ali posljednje dvije nisam baš zadovoljan. Nadam se da ćemo mi i oni popraviti formu'', zaključio je Pamić za Dnevni list.

   

Standings provided by SofaScore LiveScore

   

Kopirati
Drag cursor here to close