Dobro obavješteni

Evo dokaza da se EURO neće igrati

The Athletic je danas potvrdio navode francuskih kolega i objavio informaciju da je UEFA prekinula sve pripreme za prvenstvo Starog Kontinenta.
Sport / Nogomet | 14. 03. 2020. u 13:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sve je izglednije da se ovo ljeto neće održati Euro. Prije dva dana ugledni francuski L'Equipe objavio je da će se EP prebaciti u ljeto 2021. jer ove godine neće preostati slobodnih termina s obzirom na to da se očekuje da će sva nogometna prvenstva Europe završiti kasnije nego što je predviđeno.

Kako je krenulo s odgodama, čini se da će se to i ostvariti. Pod uvjetom da se prvenstva uopće završe, što ovisi o daljnjem razvoju pandemije koronavirusa.

The Athletic je danas potvrdio navode francuskih kolega i objavio informaciju da je UEFA prekinula sve pripreme za prvenstvo Starog Kontinenta.

Isti list piše da je krovna kuća europskog nogometa obavijestila svoje partnere u organizaciji Eura da prekinu sa svim aktivnostima jer je izgledno da turnir neće biti održan ovog ljeta.

Sada se, piše The Athletic, traže odgovarajući termini za iduću godinu.
Ni održavanje Europskog prvenstva 2021. godine neće ići tako lako jer bi tu promjenu morala odobriti i FIFA, koja je za to ljeto predvidjela održavanje Svjetskog klupskog prvenstva.

Drugog rješenja, čini se, baš i nema. Prvenstva u većini europskih zemalja već su prekinuta, a u predviđenom terminu neće se igrati ni baraž za plasman na Euro, prenosi Index.

Kopirati
Drag cursor here to close