Teško će ponoviti 2018.

Otkriveno nakon sastanka - Zidane sumnja u Modrića

"Trener je bio potpuno iskren s osvajačem Zlatne lopte. Rekao mu je da sumnja da može ponoviti igre iz 2018. godine", navode španjolski mediji
Sport / Nogomet | 10. 05. 2019. u 22:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener Real Madrida Zinedine Zidane proteklih je dana nasamo razgovarao sa svojim igračima kako bi ih obavijestio kakva ih budućnost očekuje. Dani Ceballos, Gareth Bale i Marcos Llorente tako su doznali da trener na njih ne računa, a slavni Francuz sastao se i s Lukom Modrićem.

Njihov je sastanak, navodi Diario Gol, trajao 25 minuta. Zidane je hrvatskom kapetanu rekao da ga želi u momčadi barem još jednu sezonu, no otvoreno mu je rekao i da sumnja u njega. "Trener je bio potpuno iskren s osvajačem Zlatne lopte. Rekao mu je da sumnja da može ponoviti igre iz 2018. godine", prenosi Večernji list.

Isti izvor navodi da je Modrić bio zahvalan treneru na iskrenosti i da se nada da će pokazati da mu je i dalje mjesto u Real Madridu. Spominju se dolasci Eriksena i Pogbe, no Zidane je Modriću objasnio da će to utjecati na status Tonija Kroosa koji je jako pao u formi i moguće je da preseli u Englesku.


Kopirati
Drag cursor here to close