Kriza na Tušnju

Otkazan trening, Husić potvrdio odlazak, u srijedu krizni sastanak

Sport / Nogomet | 13. 09. 2016. u 15:51 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sloboda se prošle sezone skoro do samog kraja borila sa Zrinjskim za naslov, no ove je situacija nešto drukčija i podsjeća na dane kada se na Tušnju nije znalo tko pije, a tko plaća. 

Domaći remi protiv Mladosti izazvao je odlazak trenera Husrefa Musemića, a na izlaznim vratima zatim mu se pridružio i predsjednik Azmir Husić koji je danas potvrdio da se ne namjerava vraćati u fotelju. 

“Sutra imam sastanak sa predsjednikom Skupštine u 10 sati. Na sastanku će biti još neki ljudi iz rukovodstva kluba. Što se tiče moje odluke o odlasku, ona je i dalje nepromjenjiva. Ne znam što da se može dogoditi da bih promijenio svoju odluku", rekao je Husić za SportSport.ba.

"Sve ovo vrijeme bilo je mnogo podapinjanja, neke stvari nismo htjeli iznositi u javnost, ali došao je trenutak kada se mora reći dosta. Ako sam ja kamen spoticanja, onda to ne želim biti", dodao je. 

Njihovi odlasci izazvali su lančanu reakciju problema pa je tako igračima koji su danas došli na tuzlanski stadion rečeno da je trening otkazan.

 

Kopirati
Drag cursor here to close