Šansa jop uvijek postoji, ali...

Oslabljeni Velež dočekuje Sarajevo

Samo u odnosu na posljednju utakmicu u srijedu, danas protiv Sarajeva će nedostajati Lauš, Vehabović, Pršeš, pod upitnikom su Dejanović i Zeljković, tako da je za očekivati da na klupi vrlo lako bude i par igrača iz omladinskog pogona.
Sport / Nogomet | 21. 05. 2023. u 10:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ostala su dva kola do kraja prvenstva. Borba za opstanak je vrlo zanimljiva i borba za jedno preostalo mjesto koje može voditi u Europu. Velež je u završnici propustio svoje prilike i sada se nalazi u izuzetno teškoj situaciji barem kada je u pitanju ta borba za četvrto mjesto. Nije nemoguće da recimo do kraja Velež osvoji šest bodova, da se neki drugi rezultati "poklope", ali u ovom trenutku je to puno lakše reći ili napisati nego što je izvodivo na terenu. Jer nakon svega iz momčadi treba izvući maksimum, a u rosteru nedostaje skoro cijela jedna postava.

Samo u odnosu na posljednju utakmicu u srijedu, danas protiv Sarajeva će nedostajati Lauš, Vehabović, Pršeš, pod upitnikom su Dejanović i Zeljković, tako da je za očekivati da na klupi vrlo lako bude i par igrača iz omladinskog pogona. Uz sve to, protivnik je Sarajevo koje današnjim trijumfom može potvrditi plasman u Europu.

"Uzdrmani smo porazom, ali glava mora ići gore. Mi smo takav klub, moramo se tako postavljati. Imamo određenih problema, ali ovu priliku moramo probati iskoristiti. Imali smo i problema s ozljedama, ali još uvijek imamo priliku dohvatiti Europu. To je vrijedno, nismo to očekivali. Ja sam obećao borbu za oba trofeja do kraja, ali nismo očekivali da ćemo dobaciti do ovih razina. Nismo završili posao", reći će Jusufbegović pred današnji susret.

Kopirati
Drag cursor here to close