Švabo ugostio Footgoll

Osim: Ponovno ćemo igrati nogomet u regiji, samo je pitanje vremena

Sport / Nogomet | 07. 02. 2017. u 09:35 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Počasni predsjednik Nogometnog saveza BiH i jedan od najvećih nogometnih autoriteta u regiji, Ivica Osim, primio je predstavnike Internacionalne nogometne mreže Footgoll s kojima je razgovarao o unapređenju nogometa, posebno kada je u pitanju komunikacija među navijačima.

Osim je naglasio da nogomet može odigrati značajnu ulogu u povezivanju pokidanih spona među svima koji vole ovaj sport u regiji i biti integrirajući faktor među ljudima.

“Footgoll u tom procesu također može imati značajnu ulogu. Važno je pratiti trendove, a mi smo talentirano područje za nogomet, o tome nema sumnje”, rekao je. 

“Međutim nogomet je danas brži, napravljena je nauka od toga i vodi se računa o svakom detalju. Ništa ne može bez talenta, ali trening i brzina su jako važni i jedan brz igrač nekom klubu može donijeti prednost na terenu”, dodao je.

Pažljivo je pregledao sve mogućnosti koje nudi ta jedinstvena socijalna mreža i dao punu podršku Footgollu.

“Drago mi je da se uključuju ljudi iz cijelog svijeta na Footgoll. Dobro bi bilo da se uključe i naši klubovi, igrači, navijači i svi koji vole nogomet, ali da se uključe zbog sporta i nogometa, a ne drugih razloga koji mogu biti negativni.”

“Ponovo ćemo igrati nogomet zajedno u regiji, samo je pitanje vremena, a ovo što sam vidio može dati doprinos razvoju nogometa i kao takvog ga treba koristiti”, zaključio je je počasni predsjednik NS BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close