Engleska

Orlovi srušili Plavce; Redsima Merseyside derbi

Sport / Nogomet | 01. 04. 2017. u 18:34 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vodeći Chelsea je posljednji poraz u prvenstvu doživio 4. siječnja od Tottenhama (0:2), a u subotu je na svom stadionu neočekivano izgubio od Crystal Palacea, koji se bori za opstanak.

Već u 5. minuti Cesc Fabregas dovodi u vodstvo domaćine, ali ubrzo je uslijedio potpuni preokret. Wilfried Zaha u 9., a Christian Benteke u 11. minuti zabijaju za Crystal Palace, koji je vodstvo 2:1 zadržao unatoč deset minuta sudačke nadoknade.

Pogocima Erica Diera (66) i Son Heung-Mina (77) Tottenham je u gostima dobio Burnley sa 2:0, te je samanjio zaostatak za Chelseajem na sedam bodova.

Craig Shakespeare, koji je na trenerskoj klupi naslijedio Claudija Ranierija, upisao je četvrtu uzastopnu prvenstvenu pobjedu sa Leicesterom, koji je dobio Stoke sa 2:0 golovima Ndidija (25) i Vardyja (47).

U prvoj utakmici 30. kola nogometaši Liverpoola svladali su gradskog suparnika Everton sa 3:1 u 228. 'Merseyside derbiju' odigranom na Anfieldu. Za Liverpool su zabili Sadio Mane (8), Philippe Coutinho (31) i Divock Origi (60).

Kopirati
Drag cursor here to close