Velšanin ne može sastaviti dvije utakmice za redom

Opet ozlijeđen: Gareth Bale propušta važan meč protiv Athletica Bilbao

Tek što se vratio u Kupu kralja, odigravši 30-tak minuta protiv niželigaša Fuenlabrade, osjetio je bol u listu noge i morat će opet pauzirati.
Sport / Nogomet | 30. 11. 2017. u 11:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Velški nogometaš Gareth Bale jedan je od vrhunskih nogometaša koji su najosjetljiviji na ozljede. Ono što su njemački reprezentativci Marco Reus i Mario Götze za Borussiju Dortmund, to je Bale za Real - stanovnik klupske ambulante.

Tek što se vratio u Kupu kralja, odigravši 30-tak minuta protiv niželigaša Fuenlabrade, osjetio je bol u listu noge i morat će opet pauzirati. Trener Zidane neće ga voditi u Bilbao, gdje ih čeka težak meč protiv Athletica na San Mamesu.

Real je u ovoj sezoni ionako gotovo u potpunosti izgubio samoupozdanje, a stalne ozljede kljulčnih igrača dovele su do toga da ispadaju smiješni i u susretima protiv trećeligaša, jer ih je Fuenlabrada uz samo malo sreće mogla eliminirati u Kupu - i to na stadionu Santiago Bernabeu. Za sretnih 2:2 protiv ove skromne ekipe ponajviše ja zaslužan upravo Bale, koji je nakon ulaska u igru imao dvije asistencije za zgoditke Mayorala.

Koliko Real trenutno zaostaje u odnosu na Barcelonu pokazala je i sinoćnja rutinska pobjeda Barce od 5:0 protiv Murcije, a katalonski je tim također u uzvratnoj utakmici, kao i Real protiv Fuenlabrade, nastupio u šarolikome sastavu, bez većine ključnih igrača. Razlika je bila u tome što je Barca nedoraslog protivnika pregazila, a Real protiv je protiv trećeligaša jedva čekao kad će kraj utakmice, kako bi sačuvali prednost iz prvog susreta.

Athletic Bilbao i Real Madrid se sastaju u subotu u 20:45, a trener Zidane ne može računati ni na Asensia, dok će kapetan Ramos najvjerojatnije nastupiti s maskom na licu, jer mu je nedavno slomljen nos na utakmici protiv Atletica iz Madrida. Na raspolaganju će mu također biti i rekonvalescenti Lucas Vazquez, Mateo Kovačić te Keylor Navas.

Kopirati
Drag cursor here to close