Novi golman za Bayern?

Oliver Kahn bio na tajnom zadatku; pratio Livakovića

Kamere su Kahna uhvatile u 122. minuti u trenutku kada je Livaković ubilježio sjajnu obranu, a Nijemac posegnuo za mobitelom.
Sport / Nogomet | 10. 12. 2022. u 15:05 24sata.hr

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HRT / Oliver Kahn

Na tribini jučerašnje utakmice Hrvatske i Brazila sjedio je i legendarni golman Bayerna te njemačke nogometne reprezentacije Oliver Kahn, koji je danas izvršni direktor Bavaraca.

Iako se prvotno mislilo da je došao pogledati utakmicu kao i svi drugi, Kahn je ipak bio na "tajnom zadatku".

Pratio je Dominika Livakovića, koji je pružio još jednu čudesnu predstavu. Obranio je četiri, pet izglednih šansi, skinuo jedan penal pri raspucavanju i oduševio svijet drugu utakmicu zaredom.

A kamere su Kahna uhvatile u 122. minuti u trenutku kada je Livaković ubilježio sjajnu obranu, a Nijemac posegnuo za mobitelom.

Njemački mediji raspisali su se o Kahnovu razlogu dolaska, a sada ga je potvrdio i Bild. Tiražni njemački list navodi kako je Kahn zaista jučer pratio Livakovića jer su u Bayernu već znali da je Manuel Neuer zadobio tešku ozljedu na skijanju i da će van terena biti do kraja ove sezone.

Neuer je poznat kao avanturist, često i tijekom ljetnih mjeseci dolazi u Hrvatsku na odmor gdje uživa u plovidbi na moru, jedrenju i slično.

Ovoga puta prekršio je klupski pravilnik i otišao na skijanje što je igračima zabranjeno. Slomio je koljeno, završio na operaciji i potvrdio da je ova sezona za njega završena.

Kopirati
Drag cursor here to close