Uoči utakmice s Dinamom

Oglasila se Torcida: Samo srce, dlan, grlo, šal, nema mjesta defetizmu!

Hajduku je ova utakmica važna zbog eventualnog prolaska u finale Kupa, nakon kojeg bi eventualnim osvajanjem izborili nastup u Europskoj ligi.
Sport / Nogomet | 03. 04. 2024. u 14:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Večeras od 19 sati novi veliki derbi hrvatskog nogometa igrat će Hajduk i Dinamo. Nakon utakmice koju su na Poljudu odigrali na Veliku Subotu, a u kojoj je zagrebačka momčad u sklopu HNL-a slavila s 1:0, danas će se na Poljudu bijeli i plavi susresti u polufinalu Kupa.

Nekoliko sati uoči derbija koji će iznjedriti finalista Kupa, oglasila se splitska navijačka skupina Torcida. U poruci koju su putem društvenih mreža poslali svojim članovima i navijačima Hajduka upozorili su da se na tribinama trebaju ostavljati glasnice, a da je mobitelima i slikanju mjesto negdje drugdje. Torcida je inače, u subotu pružila glasnu navijačku potporu Hajduku.

Ispod natpisa "Ugasi mobitel, upali glasnice" piše:

"Samo: srce, dlan, grlo, šal! Za navijače Hajduka svaki derbi ima poseban značaj, a ovaj se igra u borbi za trofej kupa zato nema mjesta defetizmu! Od 14 sati se okupljamo ispred Kluba navijača gdje će biti postavljeni šankovi. Na našoj tribini je strogo zabranjeno snimanje i slikavanje, neka bude podrška svih 90 minuta!"

Hajduku je ova utakmica važna zbog eventualnog prolaska u finale Kupa, nakon kojeg bi eventualnim osvajanjem izborili nastup u Europskoj ligi, piše Večernji list.

Kopirati
Drag cursor here to close