Hrvatski simbol

Održana tradicionalna Noć Plemića

Hvala vam dragi prijatelji što ste vjerovali u nas i pružali nam potporu, te prepoznali Zrinjski kao hrvatsku nogometnu instituciju i hrvatski simbol grada Mostara", kazao je u obraćanju predsjednik HŠK Zrinjski Denis Lasić
Sport / Nogomet | 16. 02. 2018. u 23:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U ljetnikovcu Radobolja u petak je održana tradicionalna "Noć Plemića" kojoj je nazočio veliki broj gospodarstvenika, sportskih radnika i političara.

"Noć Plemića" održana je pod visokim pokroviteljstvom hrvatskog članak Predsjedništva BiH Dragana Čovića.

Predsjednik HŠK Zrinjski Denis Lasić zahvalio se svima koji su došli podržati mostarski klub.

"Ove godine Zrinjski zlatnu povijest piše, imamo priliku osvojiti šesti naslov prvaka, a treći u nizu. Ponosan je Mostar na 'Plemiće' svoje koji hrabro brane od svog dresa boje'. Ovaj stih uistinu najbolje opisuje što je Zrinjski svim nama. Cilj Zrinjskog je svake godine biti sve bolji i bolji, a to bez potpora sponzora, donatora i prijatelja kluba ne bi bilo moguće. Hvala vam dragi prijatelji što ste vjerovali u nas i pružali nam potporu, te prepoznali Zrinjski kao hrvatsku nogometnu instituciju i hrvatski simbol grada Mostara", poručio je predsjednik Zrinjskog Denis Lasić.

"HŠK Zrinjski se zahvaljuje svima koji su svojim dolaskom uveličali Noć Plemića, ali i koji su svojim sudjelovanjem na istoj dali doprinos u djelovanju kluba", stoji na stranicama kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close