300 gostiju u hotelu Park

Održana ''Plava noć'' Nogometnog kluba Široki Brijeg

Sport / Nogomet | 29. 01. 2016. u 21:16 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U petak je u širokobriješkom hotelu Park održana tradicionalna ”Plava noć” Nogometnog kluba Široki Brijeg na kojoj je nazočilo oko 300 uzvanika među kojima su bili igrači i stručni stožer kluba, zaposlenici kluba, sponzori, osobe iz političkog i javnog života, navijači, mediji i ostali.

Službeni program vodio je glasnogovornik kluba Mario Marušić, a redom su se uzvanicima obratili direktor NK Široki Brijeg Josip Bevanda, zastupnik u Hrvatskom saboru i predsjednik kluba zastupnika HDZ-a Ivan Šuker te dopredsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Bariša Čolak. Sve nazočne prije večere blagoslovio je župnik Župe Uznesenja BDM fra Stipe Biško.

Također, bivšim igračima Širokog Brijega, braći Damiru i Ivici Džidiću direktor Bevanda uručio je prigodne poklone kao zahvalu mostarskom dvojcu na igrama u ”Plavo-bijelom” dresu koji su se u međuvremenu oprostili od igračke karijere.

U zabavnom dijelu programa nastupila je ženska klapa Diva, grupa Domano te humorist Frano Vukoja, a također je bila organizirana i bogata tombola čija je glavna nagrada bila put u Rim. Među nagradama bili su i artikli iz Fan shopa NK Široki Brijeg koje su gosti mogli kupiti tijekom ”Plave noći”.

Kopirati
Drag cursor here to close