Čapljinski prvoligaš

Održana donatorska večer HNK ''Čapljina'' za pomoć klubu

Sport / Nogomet | 01. 12. 2014. u 09:15 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U restoranu ''Astorija''' u Tasovčićićma kod Čapljine održana je donatorska večer koju već tradicionalno organizira Hrvatski nogometni klub Čapljina.

Večernji program otvorio je predsjednik hrvatskog nogometnog kluba Zoran Prskalo i načelnik općine Čapljina dr. Smiljan Vidić, koji su se obratili prigodnim riječima.

''Na poseban način želim se zahvaliti upravi HNK ''Čapljina'' kako na uspješnim igrama u 1. ligi Federacije, tako i na organizaciji ove večeri.

Ne sumnjam da će i večeras kao i prošle godine biti dobro, ali evo u moje ime želim vam ugodnu zabavu i da se vidimo na tribinama u Bjelavama'', rekao je načelnik općine Čapljina, dr. Smiljan Vidić.

Za nesebičan doprinos u radu i funkcioniranju kluba, zahvalnice su dobili Jozo Repar, Blago Vego, Halid Šarić te posmrtnu zahvalnicu za Iliju Ivankovića - Piku preuzeo je njegov sin.

''Kako što i sami znate u našem klubu su se dogodile određene promjene u zadnjih par mjeseci, imenovana je nova Uprava kluba koja ima težak zadatak.

Taj zadatak odnosi se na razvoj omladinske škole, s obzirom da su djeca ta koja su naš imperativ i mi ćemo poduzeti sve da stvorimo određene uvjete kako bi oni mogli normalno raditi.

Ovom prilikom želim se zahvaliti svim našim sponzorima, prije svega načelniku dr. Smiljanu Vidiću na podršci i pomoći cijelo ovo vrijeme, te se nadam da ćete uživati u ovoj večeri i smatram da će ova večer postati i tradicija budućih godina'', kazao je predsjednik HNK ''Čapljina'' Zoran Prskalo.

Za dobru zabavu zaslužni su Romeo Nikolić i Željka Bošnjak kao i Klapa Signum.

Bogate i vrijedne tombole sponzora, kao i priznanja upotpunile su cjelokupnu zabavu gdje su gosti uživali do kasno u noć.

Večer je organizirana kao zahvala svima onima koji pomažu u radu HNK ''Čapljina'', te kao donatorska večer, jer je sav prihod od kupljenih karata namijenjen djelovanju HNK ''Čapljina''.

Kopirati
Drag cursor here to close