Još jedan malonogometni spektakl

Održan ždrijeb za novu sezonu Lige mjesnih zajednica grada Mostara

Ove godine natječe se 16 momčadi, koje su svrstane u 4 skupine.
Sport / Nogomet | 08. 07. 2022. u 10:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U ugodnom ambijentu Hercegovačke pivovare sinoć je održan ždrijeb skupina za novu sezonu Lige mjesnih zajednica grada Mostara. U prisustvu predstavnika ekipa pojašnjen je sustav natjecanja kao i najvažnije pojedinosti.

Foto: PR / Održan ždrijeb za novu sezonu Lige mjesnih zajednica grada Mostara

Ove godine natječe se 16 momčadi, koje su svrstane u 4 skupine. Pobjednici skupina izravno prolaze u četvrtfinale, dok će se drugoplasirane i trećeplasirane ekipe u razigravanju boriti za prolazak dalje. Najuspješnije momčadi iz prethodnih sezona imale su status nositelja i podnositelja. Pored glavnog turnira i ove će se godine igrati turnir juniorskih ekipa.

Iako je ovo popularno mostarsko amatersko natjecanje prvotno trebalo krenuti u ponedjeljak, odgođeno je za srijedu 13. srpnja. Utakmice će se kao i prethodnih sezona igrati na igralištu iza 10. osnovne škole.

Foto: PR / Održan ždrijeb za novu sezonu Lige mjesnih zajednica grada Mostara

Pobjednik ovogodišnjeg natjecanja predstavljat će Mostar na završnici Lige Hercegovine. Generalni pokrovitelj natjecanja je gradski odbor HDZ BiH Mostar. Više pojedinosti oko samog natjecanja, sustava natjecanja, popise svih ekipa, kao i neke druge detalje bit će moguće pronaći i na Facebook stranici HUŠR Vjekoslav Arapović. Spomenuta udruga i ove godine tehnički organizira Ligu MZ grada Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close