Revanš susret

Odović: Iako smo kvalitetniji od Balzana ne smijemo se opustiti

Sport / Nogomet | 08. 07. 2015. u 14:39 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Željezničara u četvrtak će igrati revanš susret 1. pretkola Europske lige protiv malteškog Balzana.

Prvi meč na Malti završen je s 2:0 u korist viceprvaka Bosne i Hercegovine, a strateg ''plavih'' Milomir Odović upozorio je na današnjoj konferenciji za medije da revanš susret ipak treba odigrat u maksimalnom angažmanu i s dozom opreza.

''Znamo što možemo očekivati od Balzana u ovom susretu. U svakom slučaju očekujem maksimalni angažman igrača i plasman u naredno kolo natjecanja.

Vjerujem da možemo nametnuti našu igru i ponovno pobijediti, ali ne treba se opustiti i potcijeniti protivnika'', izjavio je Odović.

Trener Željezničara ističe da je ekipa u posljednje vrijeme intenzivnije trenirala jer se priprema i za novu sezonu Premijer lige BiH u kojoj se ponovo želi boriti za sami vrh ligaške ljestvice., te da ga raduje povratak Kerima Memije u ekipu.

Kapetan i golman tima sa Grbavice Marijan Antolović nije imao puno posla u prvom susretu na Malti, a nada se da će se isto ponoviti i u revanšu. Ipak, naglasio je da protivnika treba poštovati.

''Nadam se da opet neću imati mnogo posla, te da ćemo uz maksimalni angažman pobijediti i još jednom pokazati da smo kvalitetnija ekipa. Sve osim naše pobjede bilo bi iznenađenje'', rekao je Antolović.

Revanš susret između Željezničara i Balzana će biti odigran u četvrtak na stadionu ''Asim Ferhatović Hase'' u 21.15 sati.

Željezničar je danas potpisao i jednogodišnji sponzorski ugovor s kompanijom Porsche d.o.o kroz brend ''Škoda''.

Kopirati
Drag cursor here to close