Derbi Željo-Čelik

Odović: Čelik ima igrače za respekt, ali je sve do nas

U sutrašnjem susretu na golu "Plavih" neće biti dosadašnjeg kapetana i reprezentativca Vedrana Kjosevskog, protiv kojeg je klub pokrenuo discplinaki postupak, nakon neočekivanog poraza od Goška.
Sport / Nogomet | 04. 10. 2018. u 15:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Željezničara u prvom susreta 13. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine sutra na Grbavici dočekuju ekipu Čelika.   

Trener Željezničara Milomir Odovića na press-konferenciji je kazao da njegov tim dočekuje Zeničane "nakon turbulentnog razdoblja i posljednja tri slabo odigana susreta".  

''U klubu se se dogodile još neke stvari o kojima želimo da razgovaramo ozbiljno i da ih iznesemo na vidjelo. Nadam se da ćemo iz ove situacije izaći jači i konačno odigrati ono što možemo, a ovi igrači su u prvih pet-šest utakmica potvrdili da to mogu čak i protiv jačih protivnika nego ovih. Suština je da smognemo snage da odigramo onako kako možemo. Možda smo u posljednje vrijeme previše pažnje obraćali na protivnike, ali definitivno ova ekipa ima kvalitetu da se svojim načinom igre nametne i ostvaruje dobre rezultate'', kazao je  Odović. 

U sutrašnjem susretu na golu "Plavih" neće biti dosadašnjeg kapetana i reprezentativca Vedrana Kjosevskog, protiv kojeg je klub pokrenuo discplinaki postupak, nakon neočekivanog poraza od Goška.   

 ''Incident sa našim vratarom se dogodio nakon utakmice. Osoba koja je to prijavila je odana klubu. Neću da ulazim što se događalo, no neposredno nakon utakmice takvo ponašanje zaslužuje pokretanje disciplinskog postupka. To je najmanje što možemo, da pokažemo svima da smo ozbiljan klub. To je odluka stručnog stožera i Uprave. Kjosevski će u postupku iznijeti svoje argumente i klub će se nakon toga izjasniti o svemu. Sama činjenica da se govori o kupovini alkohola nakon ovakve utakmice zaslužuje da se pokrene disciplinski postupak, jer to je poruka'', kazao je Odović.  

U osvrtu na sljedećeg protivnika, Odović je kazao da Čelik ima nekoliko igarača za respekt, ali da je sve do njegove ekipe. 

-''Sposobni smo pokazati igru kakvu smo pokazivali u prvih šest kola. U tom kontekstu smo radili i današnji trening će biti u takvom stanju. Želimo da mi igramo, Željezničar ima dovoljno dobre igrače da se puno ne prilagođava protivnicima pogotovo na Grbavici'', kazao je Odović.  

Trener "Plavih" neće moći računati na Bogićevića, zbog žituh kartona, Osmanković ima određenih problema sa ozlijedom, dok se u ekipu vraća Pavić. 

Susret će se igrati sutra od 18 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close