Kontroverzna prijateljska

Odbor za hitnost odlučio da se igra protiv Rusije, samo jedan član bio protiv

Nogometna reprezentacija Rusije i Bosne i Hercegovine odigrat će u studenom prijateljsku utakmicu, nakon što je danas Nogometni savez BiH prihvatio ponudu Rusa.
Sport / Nogomet | 09. 09. 2022. u 14:49 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ponudu za prijateljsku utakmicu uputio je Ruski savez Nogometnom savezu Bosne i Hercegovine. O tome je odlučivao odbor za hitnost koji je danas s pet glasova za i jednim protiv odlučio da se igra ova utakmica koja sigurno neće biti dobro prihvaćena ni u Fifi ni Uefi.

Kako piše Faktor, protiv je bio potpredsjednik Saveza Irfan Durić, koji je od kolega iz Odbora tražio da o svemu odlučuje kompletan izvršni odbor Nogometnog saveza BiH.

Osim Durića, Odbor za hitnost FSBiH čine još Vico Zeljković, Ivan Beus, Miloš Brkić, Dragan Soldo i Fuad Čolpa. Za donošenje odluke bilo je potrebno minimalno pet glasova, prenosi Faktor.

Nakon što su u NS BiH prihvatili ponudu, slijedi potpisivanje ugovora s Nogometnim savezom Rusije i preciziranje detalja za odigravanje utakmice.

Podsjećamo da su FIFA i UEFA izbacile rusku reprezentaciju iz svih natjecanja, te njihovim klubovima zabranili nastupe u Europi.

Kopirati
Drag cursor here to close