Velikani na izložbi

Od igrača bez ugovora mogu se napraviti sjajne nogometne ekipe

Mnogi od ovih igrača su i na zalasku svoje karijere, ali još uvijek mogu odigrati sezonu ili dvije na najvišoj razini, međutim tu su i igrači poput Adriena Rabiota koji ima samo 24 godine...
Sport / Nogomet | 25. 06. 2019. u 13:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: AFP / Gianluigi Buffon

Bliži se 30. lipnja, dan kad mnogim igračima istječu aktulani ugovori s klubovima, a među takvima su i neki uistinu veliki nogometaši.

Neki igrači već pronašli klub u kojem će nastaviti karijeru nakon što im istekne ugovor u trenutnom klubu, međutim veliki broj je onih koji to još uvijek nemaju novog poslodavca.

Od igrača kojima uskoro ističe ugovor može se napraviti jako dobra ekipa, a u prvih 11 bi se primjerice mogli naći ovi nogometaši:

Gianluigi Buffon; Dani Alves, Thomas Vermaelen, Gary Cahill, Filipe Luis; Ander Herrera, Adrien Rabiot, Franck Ribery; Daniel Sturridge, Max Kruse, Arjen Robben (Danny Welbeck).

Mnogi od ovih igrača su i na zalasku svoje karijere, ali još uvijek mogu odigrati sezonu ili dvije na najvišoj razini, međutim tu su i igrači poput Adriena Rabiota koji ima samo 24 godine i koji je još krajem prošle godine odbio potpisati novi ugovor s PSG-om te će od 1. srpnja biti slobodan igrač.

Pored navedenih 11 sjajnih igrača, još je dosta onih koji će uskoro također biti slobodni.

Vratari: Guillermo Ochoa, Roberto Santamaria i Adrian

Obrana: Cristian Zapata, Antonio Valencia i Alberto Moreno

Vezni red: Samir Nasri, Arjen Robben, Fran Rico i Ander Iturraspe

Napad: Mario Balotelli i Fernando Llorente.

Ukoliko bi se od navedenih igrača formirao novi klub, on bi u idućem ciklusu Lige prvaka ili u bilo kojoj od liga petice zasigurno igrao važnu ulogu.

Kopirati
Drag cursor here to close