komisija za suce

Obradović suspendiran zbog poklonjenog penala Želji, u Mostaru sve regularno

Sport / Nogomet | 30. 09. 2015. u 10:03 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na sjednici Odbora za suce i suđenje održanoj u Sarajevu, izvršena je analiza suđenja na utakmicama 9. i 10. kola BH Telecom Premijer lige BiH, kao i na utakmicama šesnaestine finala Kupa BiH.

Kao spornima su ocijenjene dvije utakmice. Sudac utakmice 9. kola Premijer lige BiH između Slavije i Čelika Tomislav Čuić i promatrač suđenja Dragan Anđelić suspendirani su do kraja jesenskog dijela.

Naime, Čuić prema Odboru za suce nije dosudio jedanaesterac za Čelik, a pogrešno je dosudio kazneni udarac za Slaviju. Slavija je tu utakmicu dobila s 2.1.

Suspendirani su i Darko Obradović te promatrač suđenja Izet Čejvanović zbog jedanaesterca na utakmici Kupa BiH između Željezničara i Krupe. Obradović je dosudio jedanaesterac u sudačkoj nadoknadi za domaće iz kojeg je Željezničar odnio pobjedu 1:0.

Navijači domaćih prepoznali su da se radi o poklonjenom jedanaestercu, pa su ironično uzvikivali: Kup je naš!', 'Ovo je smiješno!', 'Sudija, lopove...'.

Inače, Savez nije ništa objavio u vezi sporne situacije na utakmici Zrinjskog i Radnika, kada su gosti iz Bijeljine signalizirali da je nakon jednog njihovog udarca lopta prešla gol liniju. Budući da Savez ima snimke s te utakmice, može se zaključiti da je kod te situacije bilo sve regularno.

Kopirati
Drag cursor here to close