Čovjek kojeg su zvali super - agent

Obitelj potvrdila: Mino Raiola preminuo

"Mino se do kraja borio istom snagom koju je stavljao na pregovaračke stolove kada bi zastupao naše igrače. Kao i obično, Mino nas je učinio ponosnim", stoji u objavi članova njegove obitelji.
Sport / Nogomet | 30. 04. 2022. u 16:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Čini se kako je ovo ipak zvanično potvrđena vijest. Obitelj nogometnog kako su ga često znali zvati super- agenta je potvrdila informaciju.Mino Raiola preminuo je u 55. godini.

"U beskrajnoj tuzi dijelimo smrt najbrižnijeg i najčudesnijeg nogometnog agenta koji je ikada bio. Mino se do kraja borio istom snagom koju je stavljao na pregovaračke stolove kada bi zastupao naše igrače. Kao i obično, Mino nas je učinio ponosnim, a nikada to nije shvatio. Mino je svojim radom dotaknuo mnoge živote i napisao novo poglavlje u povijesti modernog nogometa. Zauvijek će nam nedostajati. Minova misija da nogomet učini boljim mjestom za igrače nastavit će se s istom strašću. Zahvaljujemo svima na ogromnoj podršci koju smo dobili u ovim teškim trenucima i molimo za poštivanje privatnosti obitelji i prijatelja u ovom trenutku tuge" objavila je njegova obitelj na društvenim mrežama.

Raiola je jedan od najpoznatijih svjetskih menadžera. Iako je u mladosti radio kao pizza majstor, snalažljivost ga je dovela na sami vrh nogometne piramide. Danas zastupa igrače kao što su Gianluigi Donnarumma, Zlatan Ibrahimović, Erling Haaland i Paul Pogba, a poznat je kao nemilosrdni pregovarač. Jop tamo 2020. godine pojavila se informacijama o tome kako je Raiola na provizijama od prodaja i plaća štićenika zaradio 85 milijuna dolara.

Još u siječnju mjesecu Raiola je završio u bolnici nakon čega je podvrgnut operativnom zahvatu. U tom trenutku se nije pisalo niti pričalo o kakvoj se bolesti radi. U četvrtak je ponovo završio u bolnici, nakon čega se pojavila informacija koja je ustvari bila dezininformacija. Dva dana poslije, stigla je nova informacija iz bolnice koja je potvrđena.

Kopirati
Drag cursor here to close