Elma i Maja

O nogometu pričaju djevojke | BLJESAK PODCAST | SPORT CENTAR #6 |

Ženski nogomet bio je tema još jednog izdanja podcasta Sport Centar u kojem smo ugostili igračice kluba Emina, Elmu Husić i Maju Hrelja.
Sport / Nogomet | 29. 04. 2022. u 08:50 Bljesak.info
Poslušajte i pogledajte još jedan Sport Centar

Tekst članka se nastavlja ispod banera

ŽF/NK "Emina" osnovan je u svibnju 2016 godine u vrijeme kada je sadašnji trener prve momčadi, Zijo Tojaga bio trener U17 ženske reprezentacija BiH. Klub je naravno morao krenuti iz najnižeg ranga natjecanja, ali se za vrlo kratko vrijeme probio do Premijer lige BiH i postao jedan od najorganiziranijih u BiH.

Na posljednjoj manifestaciji izbora najboljih sportaša i sportašica grada Mostara, ovaj klub je nagrađen priznanjem za najuspješniju žensku seniorsku ekipu. Momčad je trenutačno na drugom mjestu, u proteklom periodu je izborila i plasman u finale Kupa BiH.

Video: Nogometašice na terenu

Pročitajte još

Na predstojećem Europskom prvenstvu kadetskih reprezentacija kojem je domaćin BiH, u dresu reprezentacije će zaigrati Nina Pupić i Neira Hejub. Na posljednjim okupljanjima "A" reprezentacije u ciklusu kvalifikacija za SP, tu su bile također igračice Emine, Indira Faković i Zerina Piskić.

Upravo je ženski nogomet bio tema još jednog izdanja podcasta Sport Centar u kojem smo ugostili igračice Emine, Elmu Husić i Maju Hrelja, koje također ima iskustva igranja u reprezentativnom dresu. I dok je Elma počela igrati u Mostaru istoimenom klubu, Maja je u grad na Neretvi stigla iz Goražda.

S našim gošćama smo razgovarali o klubu, ženskom nogometu u BiH, ali i šire, njihovim planovima, željama.

Poslušajte i pogledajte još jedan Sport Centar, podcast portala Bljesak.info.

Kopirati
Drag cursor here to close