Oborio rekord Redsa

Nunez stiže na Anfield

Najveći transfer u povijesti Liverpoola dosad je bio prelazak Virgila van Dijka 2018. godine iz Southamptona, za 75 milijuna funti (87-88 milijuna eura).
Sport / Nogomet | 13. 06. 2022. u 10:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Liverpool je dobrim dijelom prošle sezone bio u igri za četiri trofeja. Na kraju je ostao bez dva najvažnija. Nije postao prvak Engleske, niti prvak Europe. Jürgen Klopp je prezentirao sjajan nogomet, ali to nije bilo dovoljno u utrci protiv Real Madrida i Manchester Cityja.

Zato je menadžer Liverpoola krenuo u potragu za Urugvajcem Darwinom Nunezom. Urugvajac iza sebe ima sjajnu sezonu u dresu Benfice. U 41 utakmici je postigao čak 34 gola što je i više nego dovoljan pokazatelj o kakvom se klasnom napadaču radi. Očito da Klopp nije zaboravio činjenicu da je Nunez bio dvostruki strijelac u Ligi prvaka baš u mečevima protiv Liverpoola.

Liverpool je Benfici ponudio 85 milijuna funti, a portugalski klub je potvrdio da se radi o fiksnom iznosu odštete od 75 milijuna funti, koji bi s bonusima mogao na narasti na 100 milijuna! Tako je Nunez i službeno postao najskuplje pojačanje u povijesti Redsa.Najveći transfer u povijesti Liverpoola dosad je bio prelazak Virgila van Dijka 2018. godine iz Southamptona, za 75 milijuna funti (87-88 milijuna eura).

Kako je još ranije navedeno, Nunez će tijekom tjedna potpisati ugovor na šest godina, zaključno do 30. lipnja 2028.

Kopirati
Drag cursor here to close