Bez iznimki

NS BiH traži isključivo državna obilježja na utakmici protiv reprezentacije Portugala

Dozvoljeno je unošenje zastava i drugih navijačkih materijala isključivo sa državnim obilježjima Bosne i Hercegovine i Portugala.
Sport / Nogomet | 12. 10. 2023. u 18:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Seniorska nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine će sljedeći domaći meč u kvalifikacijama za Euro 2024. godine odigrati protiv Portugala.

S obzirom na to da je stadion rasprodan u punom kapacitetu, iz redova NS BiH su izdali priopćenje u kojem su navijačima preporučili nekoliko smjernica.

"Zbog pojačanih sigurnosnih mjera koje će se poduzimati sa ciljem onemogućavanja unošenja zabranjenih predmeta i sredstava na prostor stadiona pozivamo navijače da dođu na stadion što ranije.

Kapije stadiona se otvaraju dva sata prije početka utakmice.

Djeci mlađoj od 7 godina nije dozvoljen ulaz na stadion. Molimo posjetitelje da ne dovode djecu na stadion jer zbog činjenice da je stadion rasprodan i mogućih gužvi na ulazu, ugrožavate njihovu sigurnost.

Djeca starija od 7 godina moraju posjedovati ulaznicu.

Dozvoljeno je unošenje zastava i drugih navijačkih materijala isključivo sa državnim obilježjima Bosne i Hercegovine i Portugala.

Molimo navijače da prate instrukcije zaštitara na stadionu te da uz fer i korektno navijanje podrže našu reprezentaciju u ovoj utakmici", navodi se u priopćenju NS BiH.

Utakmica Bosna i Hercegovina - Portugal se igra 16. listopada na stadionu Bilino polje u Zenici sa početkom u 20:45 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close