Nasljednik Prosinečkog

NS BiH se dogovorio kako će tražiti novog izbornika

Bajević bi mogao biti v.d. izbornika za utakmice dodatnih kvalifikacija za EURO 2020 koje će se igrati u ožujku sljedeće godine.
Sport / Nogomet | 12. 12. 2019. u 18:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na sjednici Izvršnog odbora Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine (NS BiH) usvojen je ”plan aktivnosti za imenovanje izbornika A reprezentacije”, kao i ”hodogram priprema za utakmice dodatnih kvalifikacija”, priopćeno je iz NS BiH.

Sjednica IO NS BiH je održana pod predsjedavanjem predsjednika Elvedina Begića, a nazočili su joj svi članovi, njih 15, kao i članovi Odbora za posredovanje i savjetovanje Dušan Bajević i Sead Kajtaz, javlja Anadolija.

Upravo Bajević u javnosti se spominje kao jedan od najzbiljnijih kandidata za nasljednika Roberta Prosinečkog na klupi BiH, sa kojim je NS BiH saradnju sporazumno raskinuo prošlog mjeseca poslije neuspjeha u kvalifikacijama za EURO 2020.

Prema određenim informacijama, Bajević bi mogao biti v.d. izbornika za utakmice dodatnih kvalifikacija za EURO 2020 koje će se igrati u ožujku sljedeće godine.

BiH će u polufinalu skupine ”B” biti domaćin Sjevernoj Irskoj 26. ožujka. Ukoliko pobijedi, pet dana kasnije, takođe u BiH, u finalnom meču za odlazak na kontinentalno prvenstvo ugostit će Republiku Irsku ili Slovačku.

Između ostalog, na današnjoj sjednici IO NS BiH usvojen je ”plan testiranja, praćenja i evaluacija antropološkog statusa i situacijske efikasnosti igrača reprezentativnih selekcija BiH”, kao i ”informacija o financijskoj situaciji i marketinškim aktivnostima”.

Kopirati
Drag cursor here to close