Dženan Hošić

Novi trener GOŠK-a: Promjene ne dolaze preko noći

''Nije lako, ne možete velike promjene raditi za nekoliko dana, pokušali smo neke korekcije u formaciji.
Sport / Nogomet | 05. 04. 2022. u 19:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Samo nekoliko dana sa novim trenerom Dženanom Hošićem nije donijelo ništa posebno novo GOŠK-u koji je u Gabeli remizirao sa posljednjeplasiranim Tomislavom (0:0) u 20. kolu Prve lige FBiH.

To je značilo dodatni pad na ljestvici ekipe ispred koje su sad Igman i TOŠK. Razlika između tri ekipe je samo unutar dva boda tako da se u preostaloj trećini prvenstva očekuje zanimljiva borba.

''Znali smo da će biti teška utakmica, upozoravali smo bez obzira što je to ekipa s dna tabele. To je mlada, rastrčana ekipa koja će se boriti do kraja. Ja im želim da opstanu s obzirom da imaju najbolje uvjete u ovoj ligi. Nama su trebali bodovi i pokušali smo svim silama da dođemo do pogotka. Nadam se da će dalje biti bolje'', komentirao je za Dnevni list trener GOŠK-a Dženan Hošić.

On za nekoliko dana nije mogao puno toga promijeniti.

''Nije lako, ne možete velike promjene raditi za nekoliko dana, pokušali smo neke korekcije u formaciji. Tražili smo da igramo od noge do noge, tražimo prostor, međutim malo smo šansi napravili da bi pobijedili ovakvu utakmicu'', kazao je Hošić.

Tomislav je ipak bio najbolja prilika da u GOŠK-u pobjedom “kupe” malo vremena i mira uoči sljedećeg susreta. Ovako pritisak poslije poraza od posljednjeg tima na ljestvici samo raste.

GOŠK je nakon titule jesenskog prvaka u proljetnom dijelu osvojio samo 7 bodova u pet utakmica, Igman je pripalo 9, a najbolja ekipa je TOŠK koji je skupio 11 bodova u drugom dijelu natjecanja.

Gabeljani će novu priliku za izlazak iz rezultatske krize imati u Hadžićima.

''Očekuje nas ista utakmica u Hadžićima. Radnik je ekipa koja čeka protivnika, neće puno da igraju, ali mi smo ekipa koja nema drugog izbora nego napadati i pokušati pobijediti. Borimo se za ulazak u Premijer ligu i tako ćemo se uvijek postavljati'', rekao je Dženan Hošić.

Kopirati
Drag cursor here to close