Engleska

Novi poraz Bilićevog West Hama, kiks Uniteda

Sport / Nogomet | 22. 08. 2015. u 13:59 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Manchester United i Newcastle su na Old Traffordu odigrali 0:0, a crveni vragovi usprkos velikoj dominaciji nisu uspjeli zadržati maksimalan učinak, te su ostali bez dva boda.

Newcastle je prekinuo niz od sedam uzastopnih gostujućih utakmica, a Wayne Rooney je nastavio svoj niz bez pogotka. Kapetan crvenih vragova nije zabio pogodak za klub 858 minuta.

Manchester United ima sedam bodova, te će se barem nekoliko sati zadržati na vodećoj poziciji. Newcastle je sakupio dva boda u prva tri kola.

'Fantastic' claims Louis van Gaal.Really?

Posted by Goal.com on Saturday, 22 August 2015


Nogometaši Bournemoutha su u susretu trećeg kola engleskog prvenstva ostvarili prvu povijesnu pobjedu u najjačem razredu svladavši kao gosti u Londonu West Ham United sa 3:4 (0:2).

Nanijeli su ujedno drugi uzastopni domaći poraz momčadi bivšeg hrvatskog izbornika Slavena Bilića.

Junak gostiju postao je Callum Wilson, koji je postigao tri pogotka, oba u prvom poluvremenu u 11. i 28. minuti, te onaj za 2:4 iz jedanaesterca u 80. minuti.

Domaćini su početkom nastavka preko Noblea (48-11m) i Kouyatea (53) uspjeli poravnati na 2:2, ali potom je Pugh (66) osigurao novo vodstvo gostima da bi Jenkinson skrivio kazneni udarac i dobio crveni karton u 79. minuti i tako uništio nade "čekićara" u povoljan ishod. Wilson je pogodio s bijele točke za 2:4, da bi Maiga (82) do kraja utakmice još malo ublažio poraz West Hama.

Nakon iznenađujuće pobjede na gostovanju kod Arsenala u prvome kolu, West Ham je doživio dva neugodna doamća poraza od Leicester Cityja (1:2) i Bournemoutha (3:4).

"Jo nije jako dramatino, ali vie si ne smije doputati utakmice u kojima nema nema htjenja, elje, energinosti. Trebamo bolji mentalitet!", ljutit i nemoan je nakon poraza od Bournemoutha bio Slaven Bili

Posted by Goal.com Hrvatska on Saturday, 22 August 2015
Kopirati
Drag cursor here to close