Leotar bez trenera

Nova smjena trenera u Premijer ligi, Jagodić opet na klupi?

Sport / Nogomet | 06. 09. 2022. u 12:45 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Leotar iz Trebinja ostao je bez trenera nakon samo dva mjeseca i devet odigranih kola. Leotar i Marko Vidojević su se razišli, a ekipu će do imenovanja novog trenera voditi Damjan Ratković sa Anelom Ramićem i Darkom Jegdićem.

"Ovom prilikom, naš klub želi da izrazi zahvalnost treneru Vidojeviću na njegovom profesionalizmu, predanom radu, kao i razumijevanju i realnom pogledu na trenutnu situaciju. Želimo mu sve najbolje prije svega u životu, a onda i u trenerskoj karijeri. S obzirom na zgusnut raspored i ključne utakmice koje čekaju naš klub u narednom perodu, rukovodstvo kluba je već obavilo preliminarne pregovore sa potencijalnim kandidatima za novog trenera i očekujemo da ime novog trenera bude poznato u narednih nekoliko dana, o čemu će javnost biti blagovremeno obaviještena", poručili su iz Leotara.

Neki su portali objavili kako je blizu preuzimanja Leotara Vlado Jagodić, trener koji je vodio brojne klubove u BiH, no Jagodić je za Mondo portal poručio kako ga iz Trebinja nitko nije zvao.

Kopirati
Drag cursor here to close