''Plemići'' u Skoplju

Nogometaši Zrinjskog odradili trening na Nacionalnoj areni Toše Proeski

''Plemići'' su trenirali na velebnom zdanju kapaciteta 33.460 gledatelja na kojem će u četvrtak, 11. srpnja, u 19:00 sati igrati prvi susret prvog kola kvalifikacija za Europsku ligu protiv Akademije Pandev.
Sport / Nogomet | 10. 07. 2019. u 21:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši mostarskog Zrinjskog odradili su trening u srijedu navečer na Nacionalnoj areni Toše Proeski u Skoplju.

''Plemići'' su trenirali na velebnom zdanju kapaciteta 33.460 gledatelja na kojem će u četvrtak, 11. srpnja, u 19:00 sati igrati prvi susret prvog kola kvalifikacija za Europsku ligu protiv Akademije Pandev.

''Protivnika jako respektiramo, to pokazuju njihovi rezultati. Imamo veliki respekt prema Akademiji Pandev, maksimalno smo se pripremili i nadamo se pozitivnom rezultatu za uzvrat u Mostaru'', kazao je uoči puta u Sjevernu Makedoniju trenera Zrinjskog Hari Vukas.

Foto: Bljesak.info / Nogometaši Zrinjskog odradili trening na Nacionalnoj areni Toše Proeski u Skoplju

Navijači mostarskog kluba bit će smješteni u sektoru 13 koji se nalazi između sjeverne i istočne tribine, a ulaznice, po cijeni od 3 KM, će se prodavati isključivo na prodajnom mjestu u blizini navedenog centra.

S obzirom da neće biti TV prijenosa, osiguran je livestream koji će realizirati Akademija Pandev u suradnji s makedonskim nogometnim savezom.

Glavni sudac susreta bit će Kai Erik Steen iz Norveške, prvi pomoćnik Jan Erik Engan, drugi pomoćnik Tom Harald Grønevik, četvrti sudac Espen Eskås dok će delegat biti David McDowell Zor iz Slovenije.

Kopirati
Drag cursor here to close