Pala magla...

Nogometaši Željezničara ostali bez prijevoza

Let je otkazan, a još uvijek nije poznato kada i na koji način će se "plavi" prebaciti u Tursku.
Sport / Nogomet | 01. 02. 2019. u 13:13 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrakoplov kojim su nogometaši Željezničara trebali otputovati u Antaliju na drugi dio priprema nije sletio u Sarajevo zbog loših vremenskih uvjeta.

Let je otkazan, a još uvijek nije poznato kada i na koji način će se "plavi" prebaciti u Tursku.

Trener Željezničara Amar Osim u Antaliju će voditi sljedeće igrače - Vedran Kjosevski, Irfan Fejzić, Siniša Stevanović, Srđan Stanić, Antonio Pavić, Jadranko Bogičević, Kemal Osmanković, Matej Rodin, Asim Zec, Ermin Zec, Anel Šabanadžović, Haris Hajdarević, Dženan Osmanović, Sulejman Krpić, Mladen Veselinović, Sinan Ramović, Dženan Zajmović, Mihael Klepač, Semir Dacić, Eldar Šehić, Enio Zilić, Faris Zubanović, Denis Žerić i Branko Bajić.

Željezničar je prvi dio priprema obavio u Međugorju, gdje je odigrao nekoliko prijateljskih utakmica, dok će u Antaliji također igrati kontrolne utakmice protiv Vorskle, Sochija i Oleksandriye.

Osim: Ne možemo imati skupu ekipu koje nije učinkovita

Šef stručnog stožera 'Plavih Amar Osim zadovoljan je prvim dijelom priprema koje je njegova ekipa obavila u Međugorju.

Osim je u sarajevskoj zračnoj luci izjavio da je ekipa obavila ono što je on zamislio u dosta teškim uvjetima.

"Tereni su bili blatnjavi, ali najvažnije je da smo izdržali i da su nas zaobišle ozljede. Bitno je da smo odradili treninge, u drugi dio priprema će svi ući spremni", kazao je Osim.

Osim je naglasio da je više igrača napustilo Željezničar nego što je došlo, te da je trenutni sastav njegovog tima više skup nego učinkovit.

Nećemo dovoditi previše igrača

"Ne možemo imati skupu ekipu koja nije efikasna. Odlučili smo se s nekim igračima rastati, a nekima dati prostor za dokazivanje. Nećemo dovoditi previše igrača. Trenutno nema mnogo izbora, a smatramo da imamo igrače kojima nije dana prilika koju zaslužuju. Pokušat ćemo u ovoj polusezoni afirmirati neke mlađe igrače", rekao je Osim.

Dodao je da novi igrač Ermin Zec može dosta pomoći ekipi ako se vrati u nekadašnju formu.

Napadač Željezničara Sulejman Krpić očekuje dobre uvjete u Antaliji i kvalitetne prijateljske utakmice.

"Znamo kakvi nas uvjeti očekuju, a igrat ćemo dobre prijateljske utakmice. Nastojat ćemo da se uigramo. Ne bih govorio mnogo o promjenama u ekipi, novi igrači treba da se dokažu, a mislim da bi se trebali još pojačati jer je otišlo dosta kvalitetnih igrača", rekao je Krpić.

Kopirati
Drag cursor here to close