Odlazi u UAE

Nogometaši Širokog Brijega ostali bez kondicijskog trenera

Sport / Nogomet | 05. 09. 2017. u 07:50 I.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Širokog Brijega u nastavak prvenstva kreću bez kondicijskog trenera.

Naime, ovih je dana njihov dosadašnji kondicijski trener Damir Crnjac dobio poslovnu ponudu iz Ujedinjenih Arapskih Emirata i odlazi raditi u omladinski pogon tamošnjeg prvoligaša Al Wahda iz Abu Dhabija.

Kako Bljesak.info neslužbeno doznaje, Crnjac na istok ?rapskog poluotoka odlazi na polugodišnji rad. Posrednik u ovome angažmanu bio je Dario Bašić, nekadašnji U-17 izbornik reprezentacije Hrvatske.

''Poziv i preporuka stigli su od mog prijatelja i kolege s doktroskog studija na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu Darija Bašića, koji je bio i izbornik U-17 reprezentacije Hrvatske. On je tamo već dva mjeseca i to je za mene novi izazov'', potvrdio je Crnjac u izjavi za današnje Sportske novosti.


(Damir Crnjac, Dario Bašić, Ivan Kvesić)

Ovaj se rođeni Širokobriježanin, koji je u svome drugom mandatu u stručnom stožeru premijerligaša s Pecare proveo nešto više od dvije godine, zahvalio svima u Širokom Brijegu na korektnoj suradnji, od uprave, igrača do stručnog stožera na čelu s trenerom Goranom Sablićem, te im poželio osvajanje naslova prvaka BiH.

''Bila mi je čast biti dijelom kolektiva koji predstavlja moj rodni grad. Širokom Brijegu želim osvajanje naslova prvaka BiH jer za to ima sve što je potrebno, odlazak je samo privremen, uvijek ću biti na raspolaganju svome Širokom Brijegu'', poručio je Crnjac koji je nedavno na zagrebačkom Kineziološkog fakultetu stekao zvanje doktora kinezioloških znanosti.

Kopirati
Drag cursor here to close