Pripreme

Nogometaši Sarajeva stigli na pripreme u Čitluk

Sport / Nogomet | 21. 01. 2017. u 13:06 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu je prvi tim Fudbalskog kluba 'Sarajevo' otputovao na pripreme u Čitluk. Okupljanje i polazak ispred koševskog stadiona prošao je po zacrtanom planu, a igrači zajedno sa stručnim stožerom boravit će u Čitluku, u stalnoj bazi FK 'Sarajevo' u Hercegovini - hotelu 'Brotnjo' do 29. siječnja.

"Nakon boravka u Sarajevu i odrađenih 12 treninga po teškim vremenskim uvjetima, gdje smo bili izuzetno zadovoljni, idemo malo južnije. Nadam se da će sve proći kako treba. Imamo dvije prijateljske utakmice, jednu protiv Brotnja 23. siječnja i pet dana poslije protiv Veleža. Utakmice nisu od velikog značaja. Nama je važnije da se što bolje pripremimo i da vidimo gdje se nalazimo u tom momentu", kazao je Zijad Švrakić, pomoćni trener FK 'Sarajevo' navodi se na portalu ovog tima.

"Situacija u ekipi je dobra. Imali smo nekoliko prehlada u timu, Almir Bekić je imao upalu pluća, međutim i on je krenuo sa nama. Ozljeda nema nitko. Ima umora u mišićima, ali ništa dramatično. Kompletan pogon ide na pripreme, tako da se nadamo da ćemo nastaviti sa dobrim radom i da ćemo živi i zdravi dočekati prvo kolo protiv Viteza u top formi i krenuti sa osvajanjem bodova", navodi Švrakić.

Nogometaši 'Sarajeva' svoju prvu prijateljsku utakmicu u sklopu zimskih priprema odigrat će u ponedjeljak, sa početkom u 15 sati protiv Brotnja u Čitluku, a 28.1. je zakazana prijateljska utakmica protiv 'Veleža'.

Kopirati
Drag cursor here to close