Pala i Budućnost

Nogometaši Čapljine pobijedili izravnog konkurenta za ostanak u ligi

Sport / Nogomet | 30. 04. 2017. u 21:58 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Veliku pobjedu ostvarili su danas na domaćem terenu nogometaši Čapljine, koji su sa 2:0 nadigrali izravnog konjuretna za opstanak u Prvoj ligi Federacije BiH, ekipu Budućnosti iz Banovića.

Strijelac oba gola bio je Salko Jazvin.

Trener Čapljine Damir Beća poručio je kako je ovo bila iznimno teška utakmica, te da Čapljinu do kraja lige očekuju samo teške utakmice.

''Otkad sam došao za trenera to konstantno i govorim kako su sve utakmice u sljedećim kolima teške. Da je konačan rezultat utakmice bio drukčiji definitivno bi se oprostili od Prve lige”, rekao je Beća za Bljesak.info.

Čestitke na fer i korektnoj igri Beća je uputio gostujućoj ekipi.

”Ekipa Banovića uvijek igra dobar nogomet. Znali smo što će i kako igrati, te smo ih pokušali zaustaviti. U tim stvarima smo i uspjeli te postigli dva gola i imali još dvije ili tri prilike, dok gosti nisu imali nijednu izglednu priliku. Mogu čestitati mojim igračima na pobjedi, a ekipi Banovića zahvaljujem na fer i korektnoj igri te se nadam da će obje ekipe ostati u prvoj ligi Federacije BiH”, zaključio je Damir Beća.

Sljedećeg vikenda momčad Čapljine gostuje u Orašju, a iz Uprave kluba očekuju pobjedu, koja bi im puno značila u borbi za opstanak.

Kopirati
Drag cursor here to close