Premijer liga BiH

Nogometaš 'Zvijezde 09' prijavljen zbog namještanja utakmica

Iz Policijske uprave Bijeljina pojašnjavaju da se prijavljeni tereti da je kao nogometaš nogometnog kluba 'Zvijezda 09' Etno Selo Stanišić, u više navrata svojim suigračima, osobno, te putem poruka poslanih preko „viber“ aplikacije, nudio novac
Sport / Nogomet | 25. 09. 2018. u 13:58 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija u Bijeljini dostavila je nadležnom tužiteljstvu izvještaj protiv osobe inicijala N.V. (1992.) iz Novog Grada, zbog postojanja osnova sumnje da je počinila kazneno djelo dogovaranje ishoda natjecanja. 

Iz Policijske uprave Bijeljina pojašnjavaju da se prijavljeni tereti da je kao nogometaš nogometnog kluba 'Zvijezda 09' Etno Selo Stanišić, u više navrata svojim suigračima, osobno, te putem poruka poslanih preko „viber“ aplikacije, nudio novac da ne daju svoj maksimum na utakmici ili da, ako su u pitanju golmani, prime određen broj golova u jednom poluvremenu ili tijekom čitave utakmice. 

Radi se o utakmicama koje je „Zvijezda 09“ igrala u okviru Premijer lige BiH. 

''Na osnovu ovog prijavljeni je ostvario protupravnu imovinsku korist te počinio kazneno djelo koje mu se stavlja na teret'', navodi se u priopćenju bijeljinske policije. 

Mediji su, pozivajući se na neslužbene podatke, objavili da je prijavljen nogometaš "Zvijezde 09" Nemanja Vejnović.

Kopirati
Drag cursor here to close