Ružne scene

Nogometaš Lazija pretučen i opljačkan

Obojica su prebačeni u lokalnu bolnicu gdje im je ukazana pomoć.
Sport / Nogomet | 01. 04. 2022. u 18:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mladi nogometaš rimskog Lazija, Raul Moro (20), pretučen je i opljačkan zajedno sa svojim ocem.

Moro je sa svojim Mercedesom vozio na poznatom Grande Raccordo Anulere putu oko Rima kada je zaustavljen i napadnut od strane četvorice pljačkaša.

Mladi nogometaš i otac su pretučeni, a lopovi su se odvezli u njegovom skupocjenom Mercedesu. Obojica su prebačeni u lokalnu bolnicu gdje im je ukazana pomoć.

Iz policije su objavili što se točno događalo. Pljačkaši su uspjeli zaustaviti automobil u kojem se nalazio nogometaš Lazija sa svojim 52-godišnjim ocem.

Nesretni Moro je smatrao da se radi o policiji i da je to rutinska provjera. Zbog toga je stao, ali potom je ugledao sačmaricu kod jednog od pljačkaša.

Natjerali su ga da izađe iz automobila. Odmah po izlasku je pretučen, odnijeli su nakit i satove koje su otac i sin imali kod sebe i odvezli su se u Mercedesu.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Raúl Moro (@raulmoro7)

Moro je odmah pozvao policiju. Istraga o napadu je odmah počela, a nakon nekoliko sati automobil je pronađen u sjevernom dijelu Rima. Srećom pa 20-godišnji nogometaš nije teže povrijeđen i on će biti spreman za naredne akcije svoje momčadi.

Raul Moro je 2019. godine stigao iz Barcelone u Lazio. Ukupno je nastupio 20 puta za Nebesko plave, od čega je 18 nastupa upisao ove sezone, piše Sportsport.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close