Mercedes uskoro u novom ruhu

NK Široki Brijeg brendira klupski autobus

Sport / Nogomet | 08. 02. 2024. u 14:50 Z.S. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Možemo biti zadovoljni s prikazanim. Dižemo se u formi iz tjedna u tjedan i polako nam momčad dobiva konture onoga što želimo gledati kada krene natjecateljski dio. Ima tu još detalja na kojima moramo poraditi u idućem razdoblju, poglavito u fazi obrane, ali moramo biti zadovoljni s dobrom igrom u fazi napada i s postignuta tri pogotka iako je teren bio dosta težak za igrati nogomet. Vjerujem kako ćemo nastaviti u istom smjeru i idući tjedan i potpuno spremni dočekati kup utakmicu s NK Stupčanica", istaknuo je trener NK Široki Brijeg Dino Skender nakon glavne provjere pred nastavak sezone i pobjede nad NK Croatia Zmijavci.

Osim igračkog, 'šminka' se i plavo pojačanje u novoj sezoni – službeni autobus. Autobus je i vrhunski opremljen kako bi momčad i stručni stožer na putovanjima imale najbolje moguće uvjete i komfor, a zabilježili smo i početak uređenja eksterijera.

Inače, tim s Pecare doživio je velike promjene ove zime u igračkom kadru, a i trenerskom. Novi trener Dino Skender je na predstavljanju prošli mjesec otkrio imena članova svoga stručnog stožera, priopćeno je iz NK Široki Brijeg.

"Želim opravdati ukazano povjerenje ljudi iz kluba. Moram reći kako sam i sretan i ponosan što sam postao trener ovoga kluba. Izazov je voditi Široki Brijeg. Došao sam u klub velike i bogate tradicije. Na svima nama je vratiti stvari na svoje mjesto, odnosno Široki Brijeg u sami vrh bh. nogometa. Vjerujem kako ćemo svi dati svoj maksimum", istaknuo je Skender i poručio kako vjeruje u svoje suradnike i zajednički uspjeh.

U njegovom stručnom stožeru bit će Zoran Marčetić, Boris Pandža i Wagner Santos Lago u svojstvu trenera i Skenderovih najbližih suradnika. Trener vratara ostaje Nenad Džidić, a kondicijski trener bit će Ivan Barać.

Široki Brijeg je zimski dio sezone završio na 6. mjestu sa šest pobjeda, 4 neriješene i 8 izgubljenih utakmica.


Standings provided by Sofascore
Kopirati
Drag cursor here to close