Domaća pobjeda

NK Cim sezonu otvorio pobjedom protiv čitlučkog Brotnja

Sport / Nogomet | 21. 08. 2017. u 06:47 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prvom kolu Druge Lige FBiH - Jug, na travnjaku stadiona u Cimu /Mostar, sastale su se momčadi NK Cim i HNK Brotnjo iz Čitluka.

Utakmica je odigrana pred 200 gledatelja, a uvjeti za igru su bili dosta teški - emperatura zraka od 30 stupnjeva i velika sparina

Ekipa Brotnja u vodstvo dolazi u 3. minuti zgoditkom Matea Bencuna. Poslije početnog šoka momčad Cima se stabilizirala i preuzela je inicijativu. U prvom poluvremenu igrači Cima imali su nekoliko prigoda koje nisu realizirali.

Početkom drugog poluvremena u 48. minuti ekipa Cima je zgoditkom Davida Jurića poravnala rezultat. Treba naglasit poslije poravnanja mladi golman Cima Markić se istaknuo sa nekoliko uspješnih obrana.

Sudac Primorac u 84. minuti zbog igranja rukom igrača Brotnja dosuđuje penal za ekipu Cima. Konačnu potvrdu zaslužene pobjede domaćinima donosi Ivan Ljubić u 85. minuti susreta iz kaznenog udarca.

Trener Cima Slavenko Šuman je zadovoljan pobjedom i igrom svoje momčadi, pogotovo u drugom poluvremenu .

Ekipa NK Cima u srijedu sa početkom u17 sati igra utakmicu prvog kola prvog kola Kupa Federacije BiH protiv ekipe Nemile. U prvom kolu završnice Kupa FBiH igra se jedna utakmica, a pobjednici prvog kola plasirat će se u drugo kolo Kupa FBiH gdje sudjeluje osam pobjednika prvog kola i 16 klubova Prve lige FBiH.

Kopirati
Drag cursor here to close