iznenađenja u lp

Njemačka opet kobna za Real, City zadovoljan iz Pariza

Sport / Nogomet | 06. 04. 2016. u 20:49 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U druga dva četvrtfinalna ogleda Lige prvaka njemački Wolfsburg iznenadio je pred svojim navijačima Real Madrid slavivši 2:0, a PSG i Manchester City remizirali su u Parizu 2:2.

Oba gola Wolfsburg je postigao u prvom poluvremenu. Rodriguez je bio siguran realizator kaznenog udarca kojeg je skrivio Casemiro neoprezno startavši u svojem šesnaestercu na Andréa Schürrlea.

Na 2:0 povisio je Arnold nakon asistencije Henriquea.R eal je u 'vučjem brlogu' upisao prvi poraz u LP ove sezone nakon sedam pobjeda i jednog neodlučenog ishoda i tek treći put u zadnjih 36 gostujućih susreta u elitnom natjecanju 'Starog kontinenta' nije postigao pogodak.


Wolfsburg vs Real 2-0 ~ All Goals & Highlights... by phuoc-vinh-dinh

Njemačka se tako još jednom pokazala kobnom za španjolski sastav koji je na 29 gostovanja na njemačkim stadionima upisao samo četiri pobjede.

Luka Modrić je igrao do 64. minute i uklopio se u sivilo 'Kraljevskog kluba' dok Mateo Kovačić nije bio niti na klupi.

U Parizu su gosti poveli u 38. minuti pogotkom De Bruynea, izjednačio je Ibrahimović u 41. minuti nakon velike pogreške Fernanda, prednost PSG-u donosi Rabiot u 59. minuti, a na konačnih 2:2 izjednačio je Fernandinho u 72. minuti.


Paris Saint Germain PSG - Manchester City 1 - 1... by superligcepte

Zlaan Ibrahimović je kod 0:0 promašio jedanaesterac.

Uzvrati su idućeg utorka.

Kopirati
Drag cursor here to close