Zadovoljni na pauzu

Nikolić: Želim obraniti naslov i postati prvi strijelac!

Sport / Nogomet | 07. 10. 2014. u 12:17 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za razliku od prve prvenstvene pauze na ovu nogometaši Zrinjskog odlaze raspoloženiji, a to su zaslužili pobjedom protiv Mladosti u 10. kolu Premier lige.

“Važna pobjeda, definitivno, kako zbog tri boda i ostanku na pobjedničkom kolosijeku, tako i zbog približavanja vrhu. Mislim da će se ova pobjeda kasnije pokazati još važnijom”, govori za Dnevni list Stevo Nikolić, koji je postigao oba gola u 2:0 pobjedi.

“Znali smo da smo kvalitetniji, ali trebalo je to potvrditi na travnjaku, još više jer smo znali kako su završile utakmice u Tuzli i Banjoj Luci, jer smo protiv Slobode i Borca također bili bolji. Posao nam je otežavao i vrlo težak teren, ali opravdali smo ulogu favorita i to je najvažnije. Bilo bi nam još lakše da smo ranije došli do drugog pogotka i tako potvrdili pobjedu, ali kontrolirali smo utakmicu”, dodao je Nikolić.

Nakon trećine prvenstva aktualni prvak gleda u leđa samo Širokom Brijegu.

“Zadovoljniji smo dočekali drugu reprezentativnu stanku, koju ćemo, vjerujem, dobro iskoristiti i što kvalitetnije se pripremiti za ono što nas čeka do kraja prvog dijela sezone. Pred nama je nekoliko teških utakmica, ali vjerujem u nas. Ne želim da zvuči prepotentno, no ja iskreno mislim kako naš cilj do kraja jeseni treba biti svih pet pobjeda. Ja sam takav, uvijek želim maksimum”, nastavio je Nikolić, koji se s dva gola u Bijeljini probio na prvo mjesto ljestvice strijelaca.

“Lijepo je to, ali na vrhu ljestvice strijelaca sam već znao i završavati sezonu. S Modričom sam bio i prvak i najbolji strijelac, a bilo bi lijepo kada bi mi to uspjelo i sa Zrinjskim, kazao je uz smijeh, a onda dodao: “Mali ispravak. Sa Zrinjskim želim biti dva puta prvak i najbolji strijelac.”

Kopirati
Drag cursor here to close