Velež

Nikolić dobio spor protiv Veleža, Rođenima prijete teške sankcije

Sport / Nogomet | 21. 11. 2016. u 10:50 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Srpski internacionalac Marko Nikolić tužio je Velež i dobio spor po kojem mu Rođeni moraju isplatiti dug.

Nikolić je Velež napustio u siječnju, tada potpisavši dokument po kojem će mu klub tijekom godine uplatiti zaostalih 7.000 maraka duga, no to se nije dogodilo. 

Bivši Rođeni slučaj je prijavio FIFA-i koja je odredila nekoliko rokova za isplatu, a posljednji je postavljen na 24. ovog mjeseca, piše Sportsport.ba. 

"Mislim da su svi igrači isplaćeni koji su u isto vrijeme otišli. Uglavnom, to su bili domaći igrači i svoja prava su tražili preko NS BiH, dok sam ja kao stranac išao preko FIFA-e i Sindikata profesionalnih nogometaša, pa se priča odužila ", izjavio je Nikolić, danas član OFK Grbalj.

Sportski direktor Veleža Himzo Đonko ističe da klub uopće nije u posjedu spornog dokumenta. 

"Mi smo dobili dopis iz FIFA-e oko toga, ali taj ugovor koji je navodno on potpisao mi u klubu nikada nismo vidjeli. Jednostavno ga nemamo, u protokol nije uveden i ne znam ko je to potpisao i kako. Ja ću FIFA-i odgovoriti oko tog predmeta i prema onom što u ovom trenutku imamo u klubu, nismo ništa dužni", rekao je. 

U slučaju da Velež ne ispoštuje zadnji rok, prijete mu teške sankcije, od novčanih, preko oduzimanja bodova, u najgorem slučaju izbacivanje u niži rang. 

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close