Cijena mu raste

Niko Kovač želi Danija Olma čim prije, ali nije jedini

Spominje se kako je Niki Kovaču nekoliko igrača prvaka Hrvatske "zapelo za oko", a posebno inzistira na dovođenju Danija Olma u redove Bayerna.
Sport / Nogomet | 04. 03. 2019. u 13:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Španjolski nogometaš u redovima Dinama Dani Olmo, na meti je brojnih europskih velikana, a u utrku se uključio i njemački prvak Bayern Munchen.

Mediji podsjećaju kako je trener bavarskog velikana Niko Kovač dobro upoznat sa stanjem u hrvatskom nogometu, a tako i u Dinamu. Već duže vrijeme se spominje kako mu je nekoliko igrača prvaka Hrvatske "zapelo za oko", a posebno inzistira na dovođenju Danija Olma u svoje redove.

Međutim, Bayern će morati poslati ponudu koja se ne odbija jer u redu za mladog Španjolca stoje sami velikani europskog nogometa, a najviše se spominju Milan, Manchester City, Barcelona i Real Madrid. U siječnju se špekuliralo s Olmovim prelaskom u Borussiju Dortmund, ali od toga na koncu nije bilo ništa.

Dinamo je spreman na ljeto pustiti Olma, ali ne za manje od 25 milijuna eura plus bonuse. Dojam je ipak, kako bi klub s Maksimira mogao dobiti i veću odštetu, a gotovo je sigurno da će Olmo biti najveći transfer Dinama u povijesti.

Međutim, ne treba pretjerivati s cijenom, budući da Transfermarkt procjenjuje Olma na relativno skromnih 6,5 milijuna eura.

Kopirati
Drag cursor here to close