Besposlen pop i jariće krsti...

Nije Thellufsen nego Pedersen: Danac mora promijeniti prezime na dresu!

Službenici DFB-a su utvrdili kako je Thellufsen njegovo drugo prezime, te na dresu mora nositi svoje prvo prezime - Pedersen.
Sport / Nogomet | 05. 09. 2019. u 10:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images / Thellufsen postaje Pedersen

Njemački nogometni savez (DFB) naredio je, Dancu Rasmusu Thellufsenu, nogometašu Hanse Rostock da mora promijeniti ime na leđima svoga dresa.

Bivši njemački bundesligaš, koji se trenutačno natječe u trećoj ligi, doveo je Thellufsena na posudbu iz danskog prvoligaša Aalborga.

Kako je Rasmus Thellufsen (22) pod tim imenom nastupao u Danskoj, nastavio je igrati s istim identitetom i u Njemačkoj. Međutim, službenici DFB-a su utvrdili kako je Thellufsen njegovo drugo prezime, te na dresu mora nositi svoje prvo prezime - Pedersen.

Tako sad mladić koji je uvijek nastupao kao Thellufsen, ubuduće mora biti Pedersen.

Nogometni klub Hansa već je prodao nekoliko Thellufsenovih dresova, ali će ih sada morati povući iz prodaje i u fan shop ubaciti dres s prezimenom Pedersen. Ponudili su besplatnu zamjenu onima koji su već dali novac za Thellufsenov dres.

Primjerci Thellufsenova dresa koji su već prodani, zasigurno će imati kultni status kod navijača Hanse Rostock, jer će biti unikatni.

Rasmus Thellufsen (Pedersen) nije imao mjesta u Aaloborgu pa je prešao u njemačku treću ligu, gdje se želi dalje razvijati.

Kopirati
Drag cursor here to close