Sharjah novi klub

Nije moglo drugačije, Pjanić završio u Emiratima

"Naravno, očekivao sam neku drugu situaciju što se tiče Barcelone, ali tako je, kako je. Meni je bitno da imam neku važnu ulogu u ekipi. To je bio jedini razlog zbog kojeg sam se odlučio na ovaj korak. Sretan sam zbog toga", poručio je Pjanić
Sport / Nogomet | 08. 09. 2022. u 10:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Miralem Pjanić, BiH reprezentativac, ima i službeno novi klub.Ovaj 32-godišnji veznjak napustio je Barcelonu nakon dvije godine provedene u klubu, a seli u Ujedinjene Arapske Emirate, točnije u momčad Sharjaha s kojom je potpisao dvogodišnji ugovor.Vijest je potvrdio i sam Sharjah.Kako je prijelazni rok u najjačim ligama svijeta zatvoren, Pjanić, bivši igrač Lyona, Rome i Juventusa odlučio se za zanimljiv potez.

"Sretan sam što sam ponovo u UAE. Kontakti sa Sharjahom nisu od danas. Volio bih osvajati trofeje, obećavam navijačima da ću dati sve od sebe. Naravno, očekivao sam neku drugu situaciju što se tiče Barcelone, ali tako je, kako je. Meni je bitno da imam neku važnu ulogu u ekipi. To je bio jedini razlog zbog kojeg sam se odlučio na ovaj korak. Sretan sam zbog toga", poručio je Pjanić koji se odrekao pune plaće koju je trebao zaraditi u preostale dvije godine ugovora u Barceloni, te je u UAE otišao kao slobodan igrač. Barcelona je na Pjaniću uštedila čak 13 milijuna eura.

Sharjah je klub koji ima osam naslova prvaka, šest puta je ovaj klub osvajao Kup svoje zemlje. Cosmin Olaroiu iz Rumunjske je trener ove momčadi, za koju od internacionalaca još igraju Brazilci Luan Pereira, Marcus Meloni, Gustavo, Lucas, Caio Rosa, Philippe, Paco Alcácer je također tu, te od stranaca Ousmane Camara, Ben Malango.

Kopirati
Drag cursor here to close