Serie A

Nezadrživa Atalanta iskoristila kiks Intera; Napoli svladao blijedu Romu

Atalanta je iskoristila kiks Intera koji je kod kuće izgubio od Bologne sa 1:2 i sada ima samo bod zaostatka osam kola prije kraja prvenstva. Nogometaši Napolija pobijedili su na San Paolu ekipu Rome rezultatom 2:1,
Sport / Nogomet | 06. 07. 2020. u 00:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images / Luis Muriel je u 27. minuti iz kaznenog udarca donio važne bodove Atalanti

U zanimljivom susretu 30. kola talijanskog nogometnog prvenstva Atalanta je na gostovanju pobijedila Cagliari sa 1:0 iskoristivši neočekivani domaći poraz Intera od Bologne (1:2) u borbi za treće mjesto.

Pogodak odluke zabio je Luis Muriel u 27. minuti iz kaznenog udarca.

Mario Pašalić je za Atalantu igrao do 60. minute, a Boško Šutalo do 83. minute, dok je Marko Rog upisao svih 90 minuta za domaći sastav.

Atalanta je iskoristila kiks Intera koji je kod kuće izgubio od Bologne sa 1:2 i sada ima samo bod zaostatka osam kola prije kraja prvenstva.

Nogometaši Napolija pobijedili su na San Paolu ekipu Rome rezultatom 2:1 i tako pokazali da je nedavni poraz od Atalante bio samo loš dan.

Prvo je Callejon (55.) doveo Napoli u vodstvo nakon odličnog proigravanja Ruija, a onda je pet minuta kasnije Roma izjednačila.

Kapetan bh. reprezentacije Edin Džeko imao je loptu na sredini terena i uposlio Mkhitaryana, koji se sjurio ka šesnaestercu domaćih i na kraju matirao golmana za 1:1.

Lorenzo Insigne (80.) postigao je fantastičan gol za pobjedu pa je Napoli sasvim zasluženo došao do bodova protiv prilično loše Rome.

Kapetan Rimljana Džeko je cijelu utakmicu predvodio poraženu ekipu.   

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
   
Kopirati
Drag cursor here to close