Da te mrze, a da ti se dive?

Neymar: Sudac me isključio kako bi se on proslavio

''To što me sudac isključio zbog toga mogu shvatiti kao njegovu želju da postane poznat", prokomentirao je Neymar.
Sport / Nogomet | 24. 10. 2017. u 08:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Brazilac Neymar nikad nije bio ljubimac gostujuće publike, kao što to često zna biti Messi, zbog kojeg domaća publika ''čupa kose'', ali mu i zaplješće.

Prgav i svadljiv, Neymar više podsjeća na stil Cristiana Ronalda, kojemu zvižde i dobacuju na svim stadionima.

Igrač od 222 milijuna eura isključen je na nedjeljnoj utakmici između Olympique de Marseillea i PSG-a, i to u 87. minuti, nakon što je glavom udario u lice protivničkog igrača. Prije toga su igrači Marseillea činili sve da ga zaustave, a Neymar je padao i dizao se, sve dok ga nije oborio Lucas Ocampos, nakon čega je frustrirani Brazilac uzvratio Argentincu na krajnje nesportski način.

"Dobio sam jedan udarac i zbog toga sam bio ogorčen. To je izazvalo moju reakciju, a to što me sudac isključio zbog toga mogu shvatiti kao njegovu želju da postane poznat", prokomentirao je naknadno Neymar svoj crveni karton.

Čini se kako nije ni čudo što je Brazilac u potpunosti izgubio živce, jer su ga navijači Marseillea u jednome trenutku s tribina gađali paketima hrane i pića.

"Gađali su me kompletnim lunch-paketom. Od sendviča do osvježavajućeg pića, sve je bilo unutra", cinično je prokomentirao.

Koliko je ovaj francuski vječiti derbi brizantan, svjedoči i činjenica da se odigrao bez nazočnosti navijača PSG-a, jer su sigurnosni rizici bili preveliki.

Kopirati
Drag cursor here to close